hevoset

nimi: FY's Dumbledore "Albus"

                                                             rotu: aasi
                                                             ikä: 9.v
                                                             skp: ori
                                                             luonne: Albus on monitoimiaasi, jolla on aina jekkuja tarjota. Pojan  herkkua ovat porkkanat ja lempipuuhia hoitajan taskujen tarkastus ja maastoilu. Osaa olla yksin tai porukassa maastossa, koulu ja esteet myös sujuvat hyvin, vaikka ei taidot ole kummoiset. Kärryjen vetämisestä pitää myös. Ei tykkää ratsastajista, jotka pomppivat selässä. Tuolloin yleensä Albus näyttää taitonsa pukkilaukan muodossa, kunnes tuosta ratsastajasta on päästy eron:D Pienten lasten seurassa osaa käyttäytyä ja toimikin välillä oivana talutusratsuna.

 

Beating Heart "Hikka"
MYYNNISSÄ
rotu: new forest
ikä: 7.w
skp: tamma
säkä:143cm
jälkeläiset:FY's True Star "Jekku"
luonne:Hyvä kouluponi.
 Siro ja herkkä tamma, tarvitsee pehmeä kätisen ratsastajan. Liian kovalla alkaa heittelemään päätään.
FY's Brownie "Bee"
rotu: new forest
ikä: 6.w
skp: ori
säkä: 140cm
jälkeläiset:FY's  True Star "Jekku".
luonne: Bee on oriksi helppo ja rauhallinen. Sopii niin esteisiin kuin kouluun, mutta maastossa ja erikoisilla esteillä saattaa kyttäämään "vihreitä miehiä' paikalleen. Tasoltaan 70cm ratana ja Ha koulussa. Sopivan reipas ja kuuliainen. Ori on myös siitos käytössä.
hoitajat:

IRL-varusteet: pinkki fleece riimu. enkkusuitset.

URL-varusteet: yleissatula. pinkki satulahuopa.

Kerttu
rotu: palomino
ikä: 12.w
skp: tamma
säkä: 167cm
jälkeläiset: -
luonne: Kerttu kuumuu esteillä, mutta upea liikkeinen niin koulussa kuin esteissä. Hyppää mielellään hyvän ratsastajan kanssa.  Herkkä suusta. Tarvitsee kokeneen ja pitkäpinnaisen ratsastajan. Hyvä kisahevonen. Koulu ratsastusksessa ponnekkaat ja suuret liikkeet. Osaa vaativan B juttuja.
hoitajat:

IRL-varusteet: mustat nahkaset kanget.
URL- varusteet: Erikseen este- ja koulusatula. meksikolaiset suitset.

nimi: Sumu
rotu: shire
ikä: 7.w
skp: tamma
säkä: 191cm
jälkeläiset:
luonne: Hoitaessa seisoo kuin tatti. Sopii minkälaiselle ratsastajalle tahansa. Hieman laiska. Raippaa ei saa käyttää missään tapauksessa menneisyytensä vuoksi. Ei niinkään välitä esteistä mutta hyppää ihan hyvin silti. Maastoillessa välillä innostuu menemään vähän liiankin kovaa. Ei saa sitoa kiinni vetopaniikin vuoksi.

nimi: Petteri
rotu: shettis
ikä: 10.w
skp: ori
säkä: 102 cm
jälkeläiset:
emä:
isä: Prinssi
luonne: Esteillä tarvii pohkeet että ei kieltele. Useimmin menee esteistä ohi. Lempeä oriksi. Maastoilusta pitää. Hoitaessa ei tee mitään kummempia tuhmuuksia.

nimi: FY's Smiling Beaty "Hymy"
rotu: arabialainen täysiverinen
ikä: 8.w
skp: tamma
säkä: 155cm
jälkeläiset:
emä: Ying
isä:
luonne: Estepainotteinen nirppanokka. Esteillä testailee ensin pukittelemalla ja vetäen päätä alas. Tykkää hypätä, mutta kieltelee helposti eli ei siis mikään automaatti. Maastossa vikana sillä saattaa potkia. Hoitaessa uhkailee polkemalla jalkaa mutta ei potki, pure tms. Koulussa tarvii jämäkän ratsastajan.
hoitaja:

                                               rotu: arabin ja suomalaisen puoliverisen risteytys
                                               ikä: 3.v
                                               skp: tamma
                                               säkä:162cm   
                                               emä:  FY's Smiling Beaty
                                               isä: Zolowei (om. Kht Manhattan)FY's Che Vedette "Pipertäjä
rotu: Shetlanninponi
ikä: 7.v
jälkeläiset:
emä:
isä:
luonne: Tulinen ja rohkea tamma, joka hinkuu esteille. Luonteensa vuoksi ratsastajan täytyy olla samaa sarjaa neidon kanssa tai Pipertäjä päättää "eliminoida" ratsastajan maan tasalle hurjilla pukkilaukoilla tai muilla taktiikoillaan. Kuitenkin osaava ja herkkä avuille. Maastossa ei tykkää pitää perää vaan on hyvin kisailun haluinen. Muiden pienien ponien kanssa maastoilu, joilla on sama askeltahti sopii juuri tälle tytölle. Ratsastettavuudestaan huolimatta sen muu luonne on kuin nallekarhulla. Rapsutukset ja paijaukset ovatkin sen mielipuuhia. Pipertäjällä on niin paksu ja suuri harja, että sille on aina pakko leikata niskasiili tai muuten suitsien laitosta ei tulisi mitään. Satulan huomatessaan se ryhtyy louskuttamaan pahanaikeisesti hammaskalustoaan, mutta koskaan ei ole ketään purrut. Tuolloin täytyy sen rauhassa antaa haistella satulaa. 

nimi: Säde
rotu: NF
ikä: 8.w
skp: tamma
säkä: 147cm
jälkeläiset: Bee
 luonne: Reipas, kiltti ja utelias. Hyvä kenttäponi. Hoitaessa tutkii kaikki taskut, kaataa ämpärit ym. Esteillä nopea ja taidokas hyppääjä, joka hyppää mielellään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti